Лондонські дизайнери Slowscape Collective створили цей тимчасовий кінотеатр в будівлі Королівського Коледжу Мистецтва, Лондон, використовуючи шліфовані плити з пресованої деревної стружки.



Назване як «Бій з тінню» місце, було декоровано для проведення виставки відео робіт і перформансів, лекцій та живих дискусій.

Відвідувачі розташовувалися на пологих поверхнях, а так само стільцях зроблених з гофрованого пластику.

Slowscape Collective - це команда молодих і талановитих студентів з Коледжу Мистецтв Лондона.




Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній