тут може бути ваша реклама

10 березня 2014

Читать статью на русском
odessa2020
На місці де побудований цей будинок протягом багатьох років знаходився відкритий кар'єр, тому камені грають переважаючу роль у навколишньому його ландшафті. Саме житло трохи піднесено над землею, і складається з двох половинок, розділених просторою террасою.

Кольорове оформлення будиночка вибрано відповідно до популярної сьогодні контрастної схеми - темний, місцями майже чорний фасад і світлі до яскраво-білого внутрішні приміщення.

Завдяки застосуванню як простих екологічних, так і високотехнологічних рішень, архітекторам вдалося не тільки істотно знизити вартість будівництва, але і забезпечити низький рівень енергоспоживання.





















Архітектурне бюро: Beres Architects
Площа об'єкта : 110 кв. м.
Рік: 2013
Розташування: Угорщина



Поділіться з друзями та збережіть собі!



Написати коментар (0)

Не пропустіть цікаве,
щотижнева розсилка:


Будьте в курсі подій,
підпишіться на RSS:


Новини дерев'яного домобудівництва
Статті про будівництво з дерева

Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній