eko_ofis_v_bydivli_kolishnogo_cklady_1.jpg
Архітектурне бюро: Cuningham Group
Розташування: Калвер-Сіті, штат Каліфорнія, США
Площа об'єкта: 790 кв. м.
Рік до: 2013

Компанія Cuningham Group відкрила новий офіс у відреставрованому будинку, який раніше використовувався як склад. У співпраці з фахівцями з REThink Development їм вдалося перетворити звичайне складське приміщення в ультра- «зелений» офісний простір, виконаний з застосуванням сучасних екотехнологій, зі справжнім садом всередині. Грамотно продумана система вентиляції в поєднанні з достатком природного освітлення дозволяють істотно скоротити енерговитрати. А враховуючи, що поруч з будівлею проходять маршрути міського транспорту та велодоріжки, співробітники компанії можуть заощаджувати енергію не тільки на робочому місці, а й по шляху в офіс і назад додому. Найближчим часом об'єкт планується сертифікувати за стандартом LEED Gold.
remmers.net.ua




Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній