Remmers - Реммерс

21 вересня 2016

Читать статью на русском
landscape projects
stydiya_dlya_vidokremlenoi_roboti_v_norvegii_1.jpg
Розташований на схилі «Будиночок письменника» від норвезької компанії Jarmund/ Vigsnæs Architecture, представляє собою ідеальну студію, яка підійде для відокремленої роботи над новими проектами на лоні природи.

Геометрична форма дерев'яного будинку розділена на кілька просторів: з першим кроком ми опиняємося в садку (правда, без зелені), з якого можна потрапити всередину приміщення. Садок і ця маленька кімната представляють собою ізольований маленький світ, відокремлений від навколишнього світу. Отвори в приміщенні розташовані таким чином, щоб потрапляло сонячне світло без можливості поглянути всередину ззовні; великий сонцезахисний екран створює сприятливий для очей відтінок сонячного світла для роботи в ранкові години.
stydiya_dlya_vidokremlenoi_roboti_v_norvegii_2.jpg


Поділіться з друзями та збережіть собі!



Написати коментар (0)

Не пропустіть цікаве,
щотижнева розсилка:


Будьте в курсі подій,
підпишіться на RSS:


Новини дерев'яного домобудівництва
Статті про будівництво з дерева

Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній