Костянтин Кувіка, головний архітектор проекту, був натхненний природно. асиметрією гір при створенні концепції Valley House.

Унікальна форма будинку відображає гірські лінії і може бути легко інтегрована в природне середовище. Будинок Долини може бути розташований в областях, з невеликою ділянкою.

Діагональна конструкція простору забезпечує розмиті переходи між функціональними зонами і створює візуальну легкість. Дерево як основний матеріал в інтер'єрі створює делікатну, теплу атмосферу.

Незважаючи на візуальну витонченість, будинок дуже функціональний і просторий. Кухня розташована в самій нижній частині першого поверху, на більш високому рівні будинку розташовані їдальня і вітальня зона, а на найвищому рівні знаходяться дві спальні, туалет і ванна кімната.

Асиметричні вікна на похилих стінах і стелях дозволяють спостерігати горизонт і природні пейзажі з різних точок зору, а також отримувати різні рівні освітлення по всьому будинку. The Valley House поєднує в собі затишний внутрішній простір і цілісність природного середовища з елементами сучасної архітектури.

Ця резиденція призначена для отримання найбільшого розслаблення і задоволення від симбіозу між людиною і природою.

 

Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

г. Днепропетровск
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній