Стіни дерев'яними складками висять через скляний фасад цього будинку-студії, побудованого корейськими архітекторами і призначеного для художника в Південній Кореї.



Панелі з'являються за склом і відділятися один від одного, створюючи ряд отворів, які дають дозвіл на подвійний висоти студію і на житлові приміщень позаду її.

Стіни вигнуті вгору, щоб обернути і приховати спальню на першому поверсі.

Двоповерхові високі зовнішні стіни побудовані з бетону і притискаються до схилу, який піднімається за будинком.




Project Year: 2010
Designed and Constructed by AND
remmers.net.ua
http://www.dezeen.com/

Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній