У другій половині двадцятого століття в центральній частині Нідерландів був відкритий національний природний заповідник Оствардерсплассе, а через деякий час у цій же провінції Флеволанд засноване нове місто Алмере. На території заповідника був створений освітній центр, відвідувачі якого зможуть більше дізнатися про унікальну екосистему. Над проектом центру «The Oostvaarders» працювали архітектори з нідерландського бюро Drost + van Veen architecten.



Будівля знаходиться в красивому місці на межі між сухою і вологою зонами заповідника, на березі озера серед лісів та лугів.


remmers.net.ua

В освітньому центрі організовані інформаційні зали, аудиторії, зал з панорамним видом на заповідник, ресторан та конференц-зал.



Приміщення з панорамним видом знаходиться на першому поверсі. Велике горизонтальне вікно цієї зали виходить на озеро.



Будівництво було завершено в досить стислі терміни, щоб звести до мінімуму негативний вплив цього процесу на екосистему. В основному для будівництва будівлі використовувалося дерево.








Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній