Remmers - Реммерс

05 вересня 2015

Читать статью на русском
landscape projects
Jarmund/Vigsn S Arkitekter спроектували невеликий котедж в Осло, Норвегія. Цей невеликий будинок, призначений для усамітнення і творчості, побудували на задньому дворі великого будинку. Клієнти мріяли мати своє власне місце, в якому вони могли усамітнитися і зосередиться на їх творчій роботі письменників. З котеджу відкривається гарний вид на сільську місцевість.nebolshoi-chernuj_dom_1.jpg
Будиночок розташований на північному схилі ділянки. По обидві сторони його оточують густі чагарники, а фасад «дивиться» у бік залізничної станції. Щоб максимізувати вид, весь фасад зроблений зі скла (як стіл всередині будинку, розташований біля цього величезного вікна), що також дає необхідне природне освітлення. Здається, що ви парите над навколишнім ландшафтом. nebolshoi-chernuj_dom_2.jpg
На південь будинок трохи піднімається вище огорожі сусідів. Це дозволяє сонячному світлу безперешкодно потрапляти всередину будинку. У той же час дах в цьому місці досить вузький. Таке архітектурне рішення дозволило зберегти конфіденційність в робочій зоні.
nebolshoi-chernuj_dom_8.jpg




Поділіться з друзями та збережіть собі!



Написати коментар (0)

Не пропустіть цікаве,
щотижнева розсилка:


Будьте в курсі подій,
підпишіться на RSS:


Новини дерев'яного домобудівництва
Статті про будівництво з дерева

Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній