Затишний дерев'яний будинок зайняв мальовничу ділянку на пагорбі в 200 метрах від берега Токійської затоки. Архітектори зі студії Takeshi Hirobe Architects взяли до уваги вдале розташування, намагаючись максимально ефективно використовувати всі плюси цієї території.

Відмінною рисою проекту стала зібрана з трикутників форма споруди та геометрія інтер'єрних просторів, яка заворожує з першого погляду.

610x406_quality97_650x433_quality97_2.jpg

Увійшовши до будинку через двері, розташовані в трикутній стінці, постояльці опиняються у потоці світла, який виходить з бічних вікон. Вони потрапляють в особливий простір, який поступово розгортається у напрямку другого поверху, закінчуючись напівкруглою ванною кімнатою.

610x406_quality97_650x433_quality97_5.jpg

Йдучи назустріч світлу, і відчуваючи контраст скляних та глухих поверхонь, мешканці потрапляють в простору, наповнену повітрям та світлом вітальню, з панорамним видом на океан.

610x491_quality97_650x524_quality97_3.jpg

Для того щоб підкреслити безперервність інтер'єрних поверхонь, стіни були оброблені листами фанери. "Вибираючи цей матеріал, я хотів підкреслити просторові властивості цієї будівлі, які визначають рух безперервних трикутних форм", — сказав архітектор.

610x406_quality97_650x433_quality97_4.jpg

610x457_quality97_650x487_quality97_7.jpg

План:

610x483_quality97_650x515_quality97_plan.jpg

Написати коментар (0)





Для розміщення виставки у календарі напишіть в редакцію порталу.

%EXHIBITION_1%
VIP-компанія дня: Кедр Хаус ТМ Київ