Дверні прорізи та отвори у цьому будинку в Кіото, що в Японії, були розроблені конструкторським бюро Alts. Завдяки своїй вузькій ширині будівля виявляється непропорційно високою. Архітектори вирішили підкреслити цю характеристику, створивши двері, вікна та стелажі, які поділяють однакові пропорції.

hazukashi-house-02.jpg

Будинок орієнтується на обідню кімнату з двомісною висотою, яка візуально з'єднана з усіма іншими кімнатами. Стіни облицьовані дерев'яними панелями, а дерев'яні сходи розташовані навколо одного кута. Дитячі кімнати з'єднані з головною спальнею через коридор. На першому поверсі знаходиться вітальня, кухня та їдальня. 

 

Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!



Для розміщення виставки у календарі напишіть в редакцію порталу.

%EXHIBITION_1%
VIP-компанія дня: REMMERS м. Київ