Спочатку на першому рівні гуртожитку Сеульського університету перебувала велика і зазвичай порожня автостоянка, використовувана відвідувачами виключно в якості місця для куріння або зберігання велосипедів. Очевидно, що просторе, але темне і незатишне приміщення, "прикрашене" бетонними стовпами - опорами, на яких спочиває вся будівля, використовувалося неефективно, і потребувало редизайну.



Тому студенти архітектурного факультету спільно з фахівцями з компанії UTAA розробили проект з перетворення цього простору в зону відпочинку або місце для любителів попрацювати тихо на самоті. Щоб пом'якшити обстановку, що давить, пустого поверху з суворими бетонними стовпами навколо, вони вирішили використовувати дерев'яні панелі округлої форми, що приховують опори і стіни. Тепер колишня автостоянка має затишний і незвичайний вигляд, а також здорову, природну атмосферу.































Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній