Ідеолог нелінійної архітектури спроектував і збудував прибудову до приватного будинку у пропорціях золотого перетину і в дусі японського мінімалізму.





Стівен Холл прилаштував неопалювальну галерею до кам'яного будинку 1952 року в місті Дічесс Каунті (Dutchess County), штат Нью-Йорк. Базова конструкція Т-подібної галереї - сталевий каркас, фасади - з кедрових планок, стіни всередині - з фарбованої фанери. Підлоги виконані з шліфованої фанери, посірілий за час будівництва (поки зводили стіни і перекривали дах, матеріал 4 місяці перебували на повітрі).

Вхід у галерею - з двох сторін по дерев'яних пандусах. У галереї 25 вікон у стінах і стелі. Оскільки всі деталі будівлі спроектовані в єдиній системі пропорцій, готової столярки для вікон не знайшлося, і всю її робили на замовлення.

Написати коментар (0)


Потрібен будинок? Заповнити анкету

Заповніть просту анкету та виробники запропонують вам ціни та свої послуги самі!


Популярні статті цієї рубрики:


Рекомендуємо компанії цього напряму:

Київська обл.
Старый Самбор
м. Івано-Франківськ
БЛОК ВІЛЬНИЙ
Щоб Ваша компанія була тут розміщена, замовте послугу "Фото-каталог"

Замовити!
База компаній